UP YOU MIGHTY RACE YOU CAN ACCOMPLISH WHAT YOU WIL 4REAL!!!
SKY THE LIMIT PRODUCTION -                jah jah runn things
RSS

Recente posts

UP YOU MIGHTY RACE YOU CAN ACCOMPLISH WHAT YOU WIL 4REAL!!!
BY ANY MEANS NECESSARY
The future of race
Locked Out of the American Dream Moyers & Company Moyers & Company
THE NEW JIM CROW

Categorieën

"One God, One Aim, One Destiny."
AFRICA UNTE
black history
ONELOVE
Mogelijk gemaakt door

ONE LOVE

UP YOU MIGHTY RACE YOU CAN ACCOMPLISH WHAT YOU WIL 4REAL!!!


MOSIAH MARCUS GARVEY ZEI ONZE ZWARTE RAS EN GEMEENSCHAP MOETEN NIET ALLEEN VERENIGEN MAAR ZE MOETEN OOK VOOR WELVAART ZORGEN BINNEN HUN EIGEN ZWARTE GEMEENSCHAP OOK HEB GARVEY ONS GELEERD DAT WIJ POLITIEKE PARTIJEN MOESTEN OPRICHTEN ZODAT WE OOK IN DE POLITIEK MEER MACHT ZOUDEN KUNNEN GENEREREN ALS EEN ZWARTE RAS EN GEMEENSCHAP MAAR ZELF HEB IK NOOIT GESTEMD OP GEEN ENKELE PARTIJ HIER IN HOLLAND TERWIJL IK AL MEER DAN 35 JAAR WOONACHTIG BENT IN NEDERLAND HEB IK NOG NOOOOOOOIT GESTEMD EN ONDANKS DE WIJZE LESSEN VAN MARCUS GARVEY BEN IK ZELF OOK NOOIT GAAN STEMMEN PUUR OMDAT ER MARKANT TOCH GEEN ZWARTE BROEDERS OF ZUSTERS IN DE POLITIEK ZITTEN EN POLITIEK MIJ WEINIG BOEIT OMDAT ER HAAST TOCH NIKS GEBEURD VOOR ONS ALS ZWARTE RAS EN GEMEENSCHAP HIER IN HOLLAND MAAR DIT JAAR 2017 BEN IK TOCH VAN MENING VERANDERD OMTRENT HET STEMMEN VOORAL HOE IK HEB KUNNEN ZIEN HOE ZUSTER SILVANA SIMONS ZICH STAANDE WIST TE HOUDEN TUSSEN AL DIE WITTE WOLVEN DIE HAAR KAPOT PROBEERDE TE MAKEN EN HAAR EN PROBEERDE TE ONTMOEDIGEN OM IN DE POLITIEK TE GAAN OOK MET DE ZWARTE PIET GEBEUREN HEBBEN ZIJ ZUSTER SILVANA ONDERUIT EN KAPOT PROBEREN TE MAKEN DOOR HAAR TE VERNEDEREN OP ALLERLEI DUIVELSE MANIEREN EN NIET TE VERGETEN AL DE STREKEN DIE ZIJ ZUSTER SILVANA HEBBEN GELEVERD VANUIT DE WITTE MEDIA ZODOENDE IS HET HOOGTIJD VOOR ONS OM TOCH IETS TERUG TE DOEN INPLAATS VAN NIKS DOEN EN DAAROM HEB IK BESLOTEN DAT IK MET DE NATIONALE VERKIEZINGEN AANSTAANDE DATUM 14- FEB - 2017 TOCH VOOR HET EERST GAAT STEMMEN IN MIJ LEVEN OP ARTIKEL 1 OP ZUSTER SILVANA SIMONS VOOR DE VOLLE 100% IK STEM OP ARTIKEL 1 STEM OP SILVANA SIMONS ARTIKEL 1 STEM JIJ OOK OP ARTIKEL 1 STEM OP SILVANA SIMONS ARTIKEL 1 LAAT ONZE ZUSTER NIET IN DE KOU STAAN EN GAAT STEMMEN OP ARTIKEL 1 SILVANA SIMONS WAKE UP . UP YOU MIGHTY RACE YOU CAN ACCOMPLISH WHAT YOU WIL 4REAL!!!
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
3KINGS - MARCUS GARVEY, MALCOLM X & MARTIN LUTHER KING JNR
SOME TEACHINGS OF THE RIGHT HONORABLE MARCUS GARVEY (Edited by Marcus Garvey)Fellow Men of the Negro Race, greetings:The time has come for the Negro to forget and cast behind him his hero wors...

0 Reacties op UP YOU MIGHTY RACE YOU CAN ACCOMPLISH WHAT YOU WIL 4REAL!!!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment